Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kryekuqja-e-vog%c3%abl
"Kryekuqja e vogël," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Kryekuqja e vogël

EMRI LATINISHT

Aythya nyroca

Emërtime të tjera

Fotografia
Aythya nyroca 1 (Martin Mecnarowski) by Martin Mecnarowski (http://www.photomecan.eu/) – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Aythya_nyroca_1_(Martin_Mecnarowski).jpg#/media/File:Aythya_nyroca_1_(Martin_Mecnarowski).jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kryekuqja-e-vog%c3%abl
"Kryekuqja e vogël," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016