Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kryekuqja-e-mjeme
"Kryekuqja e mjeme," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Kryekuqja e mjeme

EMRI LATINISHT

Aythya ferina

Emërtime të tjera
kryekuqi

Fotografia
Aythya ferina Surrey Water 1 by Mike Scott from Rotherhithe, London, UK – Pochard on Surrey Water. Licensed under CC BY-SA 2.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Aythya_ferina_Surrey_Water_1.jpg#/media/File:Aythya_ferina_Surrey_Water_1.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kryekuqja-e-mjeme
"Kryekuqja e mjeme," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016