Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kryekuqja-e-madhe
"Kryekuqja e madhe," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Kryekuqja e madhe

EMRI LATINISHT

Anas penelope

Emërtime të tjera
rosa kryekuqe, rosa e detit, rosa kokëmadhe

Fotografia
By Alpsdake (Own work) [CC BY-SA 3.0 (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0)], via Wikimedia Commons

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kryekuqja-e-madhe
"Kryekuqja e madhe," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016