Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/krrabori-pes%c3%abnjollash
"Krrabori pesënjollash," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Krrabori pesënjollash

EMRI LATINISHT

Ophiothrix quinquemaculata

Emërtime të tjera

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/krrabori-pes%c3%abnjollash
"Krrabori pesënjollash," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016