Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/krrabori-i-kafenjt%c3%ab
"Krrabori i kafenjtë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Krrabori i kafenjtë

EMRI LATINISHT

Ophioderma longicaudum

Emërtime të tjera
yllgjarpëri i kafenjtë

Fotografia
Ophioderma longicaudum by Nanosanchez – Own work. Licensed under Public Domain via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Ophioderma_longicaudum.jpg#/media/File:Ophioderma_longicaudum.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/krrabori-i-kafenjt%c3%ab
"Krrabori i kafenjtë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016