Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/krrabori-i-brisht%c3%ab
"Krrabori i brishtë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Krrabori i brishtë

EMRI LATINISHT

Ophiothrix fragilis

Emërtime të tjera
yllgjarpëri i brishtë

Fotografia
Ophiothrix-fragilis 4338 by Bernard Picton – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Ophiothrix-fragilis_4338.jpg#/media/File:Ophiothrix-fragilis_4338.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/krrabori-i-brisht%c3%ab
"Krrabori i brishtë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016