Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/krrabori-gjembavegj%c3%abl
"Krrabori gjembavegjël," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Krrabori gjembavegjël

EMRI LATINISHT

Ophiura texturata

Emërtime të tjera
yllgjarpëri gjembavegjël

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/krrabori-gjembavegj%c3%abl
"Krrabori gjembavegjël," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016