Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/krrabori-diskpes%c3%abk%c3%abnd%c3%absh
"Krrabori diskpesëkëndësh," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Krrabori diskpesëkëndësh

EMRI LATINISHT

Ophiomixa pentagona

Emërtime të tjera
yllgjarpëri diskpesëkëndësh

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/krrabori-diskpes%c3%abk%c3%abnd%c3%absh
"Krrabori diskpesëkëndësh," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016