Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/krisja
"Krisja," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Krisja

EMRI LATINISHT
Cynodon dactylon

Emërtime të tjera
gram, kamë pule, Këmhëpata, gishtarake

Fotografia
Cyndon dactylon by Юкатан – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Cyndon_dactylon.jpg#/media/File:Cyndon_dactylon.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/krisja
"Krisja," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016