Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/krimbi-qimefort%c3%ab
"Krimbi qimefortë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Krimbi qimefortë

EMRI LATINISHT

Protula tubularia

Emërtime të tjera

Fotografia
Zwei röhrenwürmer by selbst – Self-photographed. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Zwei_r%C3%B6hrenw%C3%BCrmer.jpg#/media/File:Zwei_r%C3%B6hrenw%C3%BCrmer.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/krimbi-qimefort%c3%ab
"Krimbi qimefortë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016