Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/krimb-deti-si-fanell%c3%ab
"Krimb deti si fanellë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Krimb deti si fanellë

EMRI LATINISHT

Turdus iliacus

Emërtime të tjera

Fotografia
Redwing Turdus iliacus by Andreas Trepte – Own work. Licensed under CC BY-SA 2.5 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Redwing_Turdus_iliacus.jpg#/media/File:Redwing_Turdus_iliacus.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/krimb-deti-si-fanell%c3%ab
"Krimb deti si fanellë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016