Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/krilla
"Krilla," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Krilla

EMRI LATINISHT

Grus grus

Emërtime të tjera
korrila, kurrila, kojrrila, toja

Fotografia
Grus grus 5 (Marek Szczepanek) by Marek Szczepanek – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Grus_grus_5_(Marek_Szczepanek).jpg#/media/File:Grus_grus_5_(Marek_Szczepanek).jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/krilla
"Krilla," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016