Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kredharaku-i-vog%c3%abl
"Kredharaku i vogël," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Kredharaku i vogël

EMRI LATINISHT

Tachybaptus ruficollis

Emërtime të tjera
zhytra e vogël, futësi i vogël

Fotografia
Wiki-kaituburi-2 by Gin tonic – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Wiki-kaituburi-2.jpg#/media/File:Wiki-kaituburi-2.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kredharaku-i-vog%c3%abl
"Kredharaku i vogël," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016