Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kredharaku-i-madh
"Kredharaku i madh," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Kredharaku i madh

EMRI LATINISHT

Podiceps cristatus

Emërtime të tjera
zhytra e madhe, mzhytsi i madh

Fotografia
Podiceps cristatus 1 (Lukasz Lukasik). Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Podiceps_cristatus_1_(Lukasz_Lukasik).jpg#/media/File:Podiceps_cristatus_1_(Lukasz_Lukasik).jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kredharaku-i-madh
"Kredharaku i madh," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016