Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kredharaku-faqehirt%c3%ab
"Kredharaku faqehirtë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Kredharaku faqehirtë

EMRI LATINISHT

Podiceps grisegena

Emërtime të tjera
zhytra faqehirtë

Fotografia
Podiceps cristatus 3 (Lukasz Lukasik) by Lukasz Lukasik – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Podiceps_cristatus_3_(Lukasz_Lukasik).jpg#/media/File:Podiceps_cristatus_3_(Lukasz_Lukasik).jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kredharaku-faqehirt%c3%ab
"Kredharaku faqehirtë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016