Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/krapi
"Krapi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Krapi

EMRI LATINISHT

Cyprinus carpio

Emërtime të tjera
pendëkuqi, krapuliq, lakeç

Fotografia
Cyprinus carpio carpio από τον Bidgee – Έργο αυτού που το ανεβάζει. Υπό την άδεια CC BY-SA 3.0 μέσω Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Cyprinus_carpio_carpio.jpg#/media/File:Cyprinus_carpio_carpio.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/krapi
"Krapi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016