Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/krah%c3%abthati
"Krahëthati," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Krahëthati

EMRI LATINISHT

Falco peregrinus

Emërtime të tjera
krahathata, krahathadra

Fotografia
Falco peregrinus nest USFWS. Licensed under Public Domain via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Falco_peregrinus_nest_USFWS.jpg#/media/File:Falco_peregrinus_nest_USFWS.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/krah%c3%abthati
"Krahëthati," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016