Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/krah%c3%abdantella-e-gjelb%c3%abr
"Krahëdantella e gjelbër," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Krahëdantella e gjelbër

EMRI LATINISHT

Chrysopa vulgaris

Emërtime të tjera

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/krah%c3%abdantella-e-gjelb%c3%abr
"Krahëdantella e gjelbër," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016