Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/koshza
"Koshza," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Koshza

EMRI LATINISHT

Hipoderma bovis

Emërtime të tjera
korbolec

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/koshza
"Koshza," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016