Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/korifena
"Korifena," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Korifena

EMRI LATINISHT

Coryphaena hippurus

Emërtime të tjera
peshku delfin

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/korifena
"Korifena," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016