Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/korbi
"Korbi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Korbi

EMRI LATINISHT

Corvus corax

Emërtime të tjera
korraku

Fotografia
Corvus corax (FWS) by Stolz, Gary M. – U.S. Fish and Wildlife Service, Digital Library System (Source: WO8216). Licensed under Public Domain via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Corvus_corax_(FWS).jpg#/media/File:Corvus_corax_(FWS).jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/korbi
"Korbi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016