Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/korani-i-ver%c3%abs
"Korani i verës," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Korani i verës

EMRI LATINISHT

Salmo aphelios

Emërtime të tjera
jekna (ndoshta femra)

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/korani-i-ver%c3%abs
"Korani i verës," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016