Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/korani-ballkanik
"Korani ballkanik," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Korani ballkanik

EMRI LATINISHT

Salmo balcanicus

Emërtime të tjera

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/korani-ballkanik
"Korani ballkanik," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016