Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/korani
"Korani," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Korani

EMRI LATINISHT

Salmo letnica

Emërtime të tjera
korani (mashkulli), lenica (femra), mruna, trofta e Ohrit, kraponikja (koran i madh)

Fotografia
By Albinfo (Own work) [CC BY-SA 3.0 (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0)], via Wikimedia Commons

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/korani
"Korani," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016