Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/korali-i-kuq
"Korali i kuq," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Korali i kuq

EMRI LATINISHT

Corallium rubrum

Emërtime të tjera

Fotografia
Corallium rubrum 01 by H. Zell – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Corallium_rubrum_01.JPG#/media/File:Corallium_rubrum_01.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/korali-i-kuq
"Korali i kuq," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016