Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kopra
"Kopra," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Kopra

EMRI LATINISHT
Anethum graveolens

Emërtime të tjera
anetë me erë të rëndë, moreja, neterz, netërza e rëndomtë

Fotografia
Krapai001 by Hugo.arg at the Samogitian language Wikipedia. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Krapai001.JPG#/media/File:Krapai001.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kopra
"Kopra," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016