Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/koni-mesdhetar
"Koni mesdhetar," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Koni mesdhetar

EMRI LATINISHT

Conus mediterraneus

Emërtime të tjera

Fotografia
Lautoconus ventricosus 01 by H. Zell – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Lautoconus_ventricosus_01.JPG#/media/File:Lautoconus_ventricosus_01.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/koni-mesdhetar
"Koni mesdhetar," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016