Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kolovat%c3%absi
"Kolovatësi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Kolovatësi

EMRI LATINISHT

Remiz pendulicus

Emërtime të tjera

Fotografia
Remiz pendulinus 3 (Martin Mecnarowski) by Martin Mecnarowski (http://www.photomecan.eu/) – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Remiz_pendulinus_3_(Martin_Mecnarowski).jpg#/media/File:Remiz_pendulinus_3_(Martin_Mecnarowski).jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kolovat%c3%absi
"Kolovatësi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016