Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kolo
"Kolo," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Kolo

EMRI LATINISHT

Scomber japonicus

Emërtime të tjera
skumbri i kaltërt

Fotografia
Scombe japo 130302-34404 tdp by Wibowo Djatmiko (Wie146) – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Scombe_japo_130302-34404_tdp.JPG#/media/File:Scombe_japo_130302-34404_tdp.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kolo
"Kolo," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016