Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/koko%c3%a7eli-ngjyr%c3%ab-qielli
"Kokoçeli ngjyrë qielli," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Kokoçeli ngjyrë qielli

EMRI LATINISHT
Centaurea cyanus

Emërtime të tjera
kokoçeli i kaltër, klokoçer

Fotografia
Cornflowers (Centaurea cyanus), New Holland, North Lincolnshire by David Wright – Flickr: Cornflowers (Centaurea cyanus). Licensed under CC BY 2.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Cornflowers_(Centaurea_cyanus),_New_Holland,_North_Lincolnshire.jpg#/media/File:Cornflowers_(Centaurea_cyanus),_New_Holland,_North_Lincolnshire.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/koko%c3%a7eli-ngjyr%c3%ab-qielli
"Kokoçeli ngjyrë qielli," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016