Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kojliku-sqepholl%c3%ab
"Kojliku sqephollë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Kojliku sqephollë

EMRI LATINISHT

Numenius tenuirostris

Emërtime të tjera

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kojliku-sqepholl%c3%ab
"Kojliku sqephollë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016