Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kojliku-mesatar
"Kojliku mesatar," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Kojliku mesatar

EMRI LATINISHT

Numenius phaeopus

Emërtime të tjera

Fotografia
Numenius-phaeopus-001 by Mdf – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Numenius-phaeopus-001.jpg#/media/File:Numenius-phaeopus-001.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kojliku-mesatar
"Kojliku mesatar," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016