Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kojliku-i-zi
"Kojliku i zi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Kojliku i zi

EMRI LATINISHT

Plegadis falcinellus

Emërtime të tjera

Fotografia
P Maglan 2 by Pazia – Own work. Licensed under GFDL via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:P_Maglan_2.jpg#/media/File:P_Maglan_2.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kojliku-i-zi
"Kojliku i zi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016