Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kojliku-i-madh
"Kojliku i madh," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Kojliku i madh

EMRI LATINISHT

Numenius arquata

Emërtime të tjera
kthinza

Fotografia
Numenius arquata amk by AngMoKio – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Numenius_arquata_amk.jpg#/media/File:Numenius_arquata_amk.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kojliku-i-madh
"Kojliku i madh," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016