Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kocja
"Kocja," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Kocja

EMRI LATINISHT

Sparus aurata

Emërtime të tjera
ullorja, spari kokëpraruar

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kocja
"Kocja," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016