Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kin%c3%abfusha
"Kinëfusha," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Kinëfusha

EMRI LATINISHT
Centaurium umbellatum

Emërtime të tjera
kinëfushë, kantarion, kantalion, triko, bar ethesh

Fotografia
Centaurium-erythraea-flowers by Sten – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Centaurium-erythraea-flowers.JPG#/media/File:Centaurium-erythraea-flowers.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kin%c3%abfusha
"Kinëfusha," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016