Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/ketri
"Ketri," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Ketri

EMRI LATINISHT

Sciurus vulgaris

Emërtime të tjera
lëkitra

Fotografia
Sciurus vulgaris. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Sciurus_vulgaris.jpg#/media/File:Sciurus_vulgaris.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/ketri
"Ketri," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016