Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kerr-i-kuq
"Kerr i kuq," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Kerr i kuq

EMRI LATINISHT

Anthias anthias

Emërtime të tjera
peshku bishtdallëndyshe

Fotografia
Anthias anthias 01 by H. Zell – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Anthias_anthias_01.jpg#/media/File:Anthias_anthias_01.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kerr-i-kuq
"Kerr i kuq," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016