Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kerr-fundi
"Kerr fundi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016

Kerr fundi
Kerr fundi

EMRI LATINISHT

Polyprion americanus

Emërtime të tjera

Fotografia
I, Drow male [GFDL (http://www.gnu.org/copyleft/fdl.html) or CC BY-SA 4.0-3.0-2.5-2.0-1.0 (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0-3.0-2.5-2.0-1.0)], via Wikimedia Commons

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kerr-fundi
"Kerr fundi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016