Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kerni-vijabardh%c3%ab
"Kerni vijabardhë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Kerni vijabardhë

EMRI LATINISHT

Epinephelus aeneus

Emërtime të tjera
kermi vijabardhë

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kerni-vijabardh%c3%ab
"Kerni vijabardhë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016