Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kerni-i-err%c3%abt
"Kerni i errët," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Kerni i errët

EMRI LATINISHT

Epinephelus guaza

Emërtime të tjera
kermi

Fotografia
By Albert Kok at nl.wikipedia (Original text : Albert Kok) [Public domain], from Wikimedia Commons

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kerni-i-err%c3%abt
"Kerni i errët," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016