Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kerni-i-art%c3%ab
"Kerni i artë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Kerni i artë

EMRI LATINISHT

Epinephelus alexandrinus

Emërtime të tjera

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kerni-i-art%c3%ab
"Kerni i artë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016