Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kermilli-h%c3%abn%c3%ab-i-jozefin%c3%abs
"Kermilli hënë i jozefinës," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Kermilli hënë i jozefinës

EMRI LATINISHT

Nezara viridula

Emërtime të tjera

Fotografia
Nezara viridula var. torquata MHNT L’Espicié by Didier Descouens – Own work. Licensed under CC BY-SA 4.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Nezara_viridula_var._torquata_MHNT_L%27Espici%C3%A9.jpg#/media/File:Nezara_viridula_var._torquata_MHNT_L%27Espici%C3%A9.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kermilli-h%c3%abn%c3%ab-i-jozefin%c3%abs
"Kermilli hënë i jozefinës," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016