Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kavalli-i-detit
"Kavalli i detit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Kavalli i detit

EMRI LATINISHT

Petromyzon marinus

Emërtime të tjera
nandësyshja

Fotografia
By Emery Lee, U.S. Fish and Wildlife Service [Public domain], via Wikimedia Commons

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kavalli-i-detit
"Kavalli i detit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016