Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kavalli-i-mora%c3%a7%c3%abs
"Kavalli i Moraçës," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Kavalli i Moraçës

EMRI LATINISHT

Lethenteron zanandreai

Emërtime të tjera

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kavalli-i-mora%c3%a7%c3%abs
"Kavalli i Moraçës," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016