Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kavalli-i-drinit
"Kavalli i Drinit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Kavalli i Drinit

EMRI LATINISHT

Eudontomyzon stankokaramani

Emërtime të tjera

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kavalli-i-drinit
"Kavalli i Drinit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016