Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kasht%c3%abfryza
"Kashtëfryza," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Kashtëfryza

EMRI LATINISHT
Acorus calamus

Emërtime të tjera
kallem

Fotografia
Acorus calamus 002 by H. Zell – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Acorus_calamus_002.JPG#/media/File:Acorus_calamus_002.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kasht%c3%abfryza
"Kashtëfryza," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016