Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kashaloti
"Kashaloti," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Kashaloti

EMRI LATINISHT

Physeter catodon

Emërtime të tjera

Fotografia
Mother and baby sperm whale by Gabriel Barathieu – http://www.flickr.com/photos/barathieu/7277953560/. Licensed under CC BY-SA 2.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Mother_and_baby_sperm_whale.jpg#/media/File:Mother_and_baby_sperm_whale.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kashaloti
"Kashaloti," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016