Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/karota
"Karota," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Karota

EMRI LATINISHT
Daucus carota

Emërtime të tjera
lule turpi, lulehane

Fotografia
Daucus carota Queen Anne’s lace by Jcart1534 – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Daucus_carota_Queen_Anne%27s_lace.jpg#/media/File:Daucus_carota_Queen_Anne%27s_lace.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/karota
"Karota," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016