Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/karkaleci-turigjat%c3%ab
"Karkaleci turigjatë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Karkaleci turigjatë

EMRI LATINISHT

Acrida bicolor

Emërtime të tjera

Fotografia
Acrida bicolor by ChriKo – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Acrida_bicolor.jpg#/media/File:Acrida_bicolor.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/karkaleci-turigjat%c3%ab
"Karkaleci turigjatë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016